Denna site använder cookies. Genom att använda denna site accepterar du detta. Läs mer om cookies och varför vi använder detta här. Läs mer → | Tillåt cookies →
MENY SÖK

Kvalitet i allt vi gör

Kvalitet-Bild-4  

”Kvalitet i allt vi gör” är vårt löfte till våra konsumenter, kunder, leverantörer, medarbetare och ägare. Detta innebär att hela vår verksamhet och organisation skall genomsyras av ett högt kvalitetstänkande. Oavsett var i verksamheten du möter oss, det kan vara våra säljare, vår kundservice, order-och faktureringsavdelning, inköpsavdelning eller i produktionen så ska kvalitetstänkandet alltid vara prioriterat. Av stor vikt i vårt arbete är en ständig strävan att tillverka och sälja, för konsumenten, så säkra produkter som möjligt. Mot bakgrund av denna strävan så är våra två produktionsenheter sedan 2011 certifierade enligt produktsäkerhetsstandarden FSSC 22000

2200 with ukas colour

 

Vår Kvalitetspolicy är grundstenen i vårt kvalitetsarbete:

Klicka här för att se våra certifikat

 

En hög ambitionsnivå

En mycket tydlig ambition i vår verksamhet är användningen av så naturliga råvaror som möjligt i tillverkningsprocessen. Detta innebär att vi försöker minska på antalet insatsråvaror samt hålla en så hög nivå på dessa som möjligt. Vårt ständiga arbete med att hålla en hög kvalitet på våra produkter kan tydligast exemplifieras med nedanstående åtgärder som genomförts de senaste åren.


Endast naturliga smaker och färger i sortimentet RättåGott:
RättåGott är vårt nya kvalitetssortiment med noga utvalda mixer av våra allra mest unika och omtyckta bitar. Sedan 2016 innehåller detta sortiment endast helt naturliga smaker och färger.


Sedan 2012 är delar av vårt påssortiment Fairtrade certifierat:
Vårt sortiment RättåGott är Fairtrade-certifierat och gör på så sätt gott på fler ställen än i munnen. Aroma var först med att lansera Fairtrade produkter inom kategorin sockerkonfektyr i Sverige.


Sedan 2007 innehåller vår mjölkchoklad minst 34.5% kakao:
Från 1 januari 2007 utnyttjar Aroma inte den möjlighet som finns inom EU att blanda i upp till 5 procent av annat vegetabiliskt fett än kakaosmör i choklad. Vi använder istället bara kakaosmör och höjer på så sätt kakaohalten i vår mjölkchoklad till minst 34.5 procent.


Sedan 2004 använder Aroma inte transfett i sina produkter:
Vi beslutade redan 2004 att inte använda fetter som innehåller transfettsyror i tillverkningen av våra chokladprodukter. Vår sockerkonfektyr har aldrig innehållit transfett. Eftersom det hälsofarliga transfettet är billigt att producera och har lång hållbarhet har det varit mycket vanligt förekommande inom livsmedelsbranschen. Kortfattad fakta om transfett:

Källa: Livsmedelsverket

Copyright © Konfektyrfabriken Aroma AB 2017 | Powered by purePUBLISH | Hosted by WebOne AB Copyright © Konfektyrfabriken Aroma AB 2017
Powered by purePUBLISH | Hosted by WebOne AB

Sök på vår hemsida

Sök på produkter och texter