Denna site använder cookies. Genom att använda denna site accepterar du detta. Läs mer om cookies och varför vi använder detta här. Läs mer → | Tillåt cookies →
MENY SÖK

En god svensk konfektyrhistoria

En god svensk Konfektyrhistoria  

Vi har gjort godis sedan 1921. Gottfrid Eklund hette mannen som tillsammans med Max Forslund började göra kola i ett kök i Vasastan. De gjorde allt för hand och sålde till mindre butiker i Stockholm och så tog företaget fart. Med snart 95 år i branschen är företaget fortfarande svenskägt och vi har kvar vår produktion i Stockholm, vilket gör oss till ett av få konfektyrföretag som fortfarande producerar i Sverige. Det är vi riktigt stolta över!

 

Aromas sortiment består av klassiskt kvalitetsgodis där många sorter har varit några av Sveriges absoluta favorit bitar i decennier. För vem har inte hört talas om Gröna Grodor, Sega Råttor, Hallon-/Lakritsbåtar och Geléhallon? Aroma ligger bakom alla dessa original som älskats av hela Sverige i många generationer. Ett exempel är Gröna Grodor, som blev en succé när de lanserades 1935 och som fortfarande är en av våra absoluta storsäljare, med sin unika och oemotståndliga smak och konsistens.


Riktigt gott godis är en njutning och vi på Aroma lägger ner stor omsorg och passion på att skapa den smaskigaste godisupplevelsen. Du kan alltid vara säker på att du får det allra bästa när du handlar av oss. Vi erbjuder ett brett och varierat sortiment av egenproducerade gelé-och chokladprodukter, både som lösvikt och förpackat, och har även säljuppdrag för en rad olika varumärken.


Vi tillverkar vår sockerkonfektyr i en toppmodern produktionsenhet i Skarpnäck, strax söder om Stockholm, och vår chokladkonfektyr i Torshälla utanför Eskilstuna. Aroma har idag c:a 35 medarbetare.

Copyright © Konfektyrfabriken Aroma AB 2017 | Powered by purePUBLISH | Hosted by WebOne AB Copyright © Konfektyrfabriken Aroma AB 2017
Powered by purePUBLISH | Hosted by WebOne AB

Sök på vår hemsida

Sök på produkter och texter